Hyppää sisältöön

3.45Luomu, lähiruoka ja ympäristönäkökulmat ruokapalveluissa

Kuva: Joona Paija

Eteneminen

  • Idea
  • Päätetty käynnistää
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Valmis
Ei aloitettu

Kuvaus

E3.4 Tilattavien ruokapalvelujen kilpailutuksessa käytetään valintakriteerinä luomun, lähiruoan ja ympäristönäkökulmien huomioimista.

E3.5 Esitetään toive käytettäville ruokapalveluille hiilijalanjäljen alentamisesta ja esim. muovin määrän alentamisesta

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

Jatkuva

Yhteyshenkilöt

  • Pääyhteyshenkilö Salla Saari-Männistö

    Salla Saari-Männistö

    Hallintojohtaja

    Urjalan kunta

Tietoja päivitetty 09.08.2023